سفر با افراد سالمند!

آمار مطالب

کل مطالب : 23
کل نظرات : 0

آمار کاربران

افراد آنلاین : 1
تعداد اعضا : 0

کاربران آنلاین


آمار بازدید

بازدید امروز : 2
باردید دیروز : 0
بازدید هفته : 7
بازدید ماه : 274
بازدید سال : 3248
بازدید کلی : 4181

تبادل لینک هوشمند

برای تبادل لینک ابتدا ما را با عنوان طنین طراوت- وبلاگ تخصصی سالمندان و آدرس tanintaravat.LXB.ir لینک نمایید سپس مشخصات لینک خود را در زیر نوشته . در صورت وجود لینک ما در سایت شما لینکتان به طور خودکار در سایت ما قرار میگیرد.







نام :
وب :
پیام :
2+2=:
(Refresh)
تبلیغات
<-Text2->
نویسنده : ایزد منچهری
تاریخ : چهار شنبه 23 مهر 1399
نظرات

سفر با افراد مسن فوت وفن خاص خود را دارد و برنامه ریزی این نوع سفر با سایر سفر ها تا حدودی متفاوت است. اگر می خواهید در سفر بعدی پدر و مادرتان را به همراه ببرید، با چالش های متعددی روبرو خواهید شد. این جا برایتان نکاتی را یادآور می شویم که در انتخاب نوع سفر و در حین سفر با سالمندان به کار شما خواهند آمد تا در انتها، همگی شادمان و سلامت از سفر به خانه بازگردید.

نکات کلیدی قبل از سفر با سالمندان:

1) برنامه ریزی و تحقیق

چه پدر مادرها تنها سفر کنند و چه خودتان هم به همراه آن ها باشید، توصیه می شود که تحقیقات رو از پیش انجام بدید؛ اتاق های هتل را رزرو کنید و هرگونه بلیت را قبل از شروع سفر تائید کنید. حتما توجه کنید که برای تمام مسیرهای هوایی، زمینی و حتی دریایی هم کوتاه ترین و مستقیم ترین راه ها را انتخاب کرده باشید.

2) مدارک مورد نیاز

اگر والدین سالمند شما تحت نظر و درمان پزشکی هستند، حتما یک کپی از مدارک پزشکی آن ها را در چمدان بگذارید. برای اطمینان بیشتر، از همه ی مدارک آن ها 4 کپی تهیه کنید. یکی از آن ها را در کیف دستی و دیگری را در چمدان مادر یا پدر بگذارید، سومی را برای خویشاوندی که در مقصد منتظر آن هاست پست کنید و نسخه آخر را در پیش خودتان نگه دارید.

3) زمان مناسب

شاید برای جوانان مساله ی مهمی نباشد که در شب سفر کنند یا روز، به برف و بوران و هوای بارانی برخورد کنند و در میان تابش نور مستقیم خورشید باشند اما این موارد برای سالمندان از نکاتی حائز اهمیت است.

باید بهترین زمان سفر را برایشان انتخاب کنید هم بهترین ساعات روز و هم بهترین فصل زیرا گاهی هوای نامناسب می توانت اوقات آن ها را تلخ کند و هیچ لذتی از سفر نبرند و یا این که در شب مسافرت بروند را دوست نداشته باشند پس از یاد نبرید که زمان مناسب از نکات مهم است.

4) چمدان رو به دقت بسته بندی کنید

سعی کنین تا جایی که امکان دارد سبک و کم حجم بسته بندی کنید. غیر از وسایل ضروری، مثل پوشاک و لوازم شخصی، وسیله ی اضافه داخل چمدان قرار ندهید. بهتر است که ساک دستیِ کوچکی هم برای قرار دادن داروها، آب معدنی، لیوان و یا تنقلات سالم، داخل هواپیما همراهشان باشد.

5) داروهای افراد سالمند را فراموش نکنید

پزشکان می گویند که همان اندازه که مراقبت از پول و گذرنامه برای سالمندان مهم است، توجه به داروهایشان هم حائز اهمیت است. قبل از راه افتادن از وجود داروها در ساکشان مطمئن شوید. داروی اضافی همراه خود داشته باشند که اگر سفرشان به طول انجامید با مشکل مواجه نشوند. یک مقاله با عنوان داروهای ضروری تهیه و همراه خود ببرید. نام داروها را با زبان مقصدی که به آن سفر می کنید هم بنویسید.

نکات کلیدی در حین سفر با سالمندان:

1) زمانی را به استراحت اختصاص بدهید

اگر سفر خود را با استفاده از خودرو شخصی انجام می دهید و فردی سالمند نیز به همراه دراید، بهتر است به مدت طولانی حرکت نکرده و پس از هر چند ساعت کوتاه رانندگی زمانی را برای استراحت آن ها اختصاص بدهید. این موضوع به این علت است که یک جا نشستن و بی تحرکی ممکن است موجب بوجود آمدن درد در افراد سالمند شده آنها را در ادامه سفر با مشکلاتی مواجه کند.

2) نزدیک تر به طبقات همکف باشید

در سفر با سالمندان همواره باید برای موقعیت های اضطراری مختلف آماده باشید. توصیه می شود که در هتل ها و سایر مکان های اقامتی در دو طبقه ی بالای لابی اقامت کنید تا در شرایطی که آسانسور از کار می افتد دسترسی راحتی به بیرون داشته باشید. حتی می توانید درخواست اقامت در اتاق های نزدیک به آسانسور را بدهید. اگر با اتوبوس سفر می کنید حتما توجه داشته باشید که یک پله کمکی برای سوار و پیاده شدن سالمندان موجود باشد و بعلاوه خودتان یا راننده در سوار و پیاده شدن به وسیله نقلیه آن ها را یاری نمایید.

3) غذاهای فست فود ممنوع

به دلیل وجود مشکلات بهداشتی و همچنین سخت هضم بودن فست فودها توصیه می‌شود ازاین‌گونه غذاها در برنامه غذایی سالمندان، به‌ویژه در سفر قرار ندهید.

4) رعایت حوصله سالمندان

براثر کهولت سن ممکن است افراد کم‌حوصله شوند و نتوانند مدت زیادی صرف گردش و تفریح کنند. افراد سالمند ممکن است دردهای کوچک بدنی تحمل کمتری نسبت به افراد عادی داشته باشند و از محیطی که در آن هستند زود خسته شوند و تمایل به تغییر مکان داشته باشند. بهتر است در این‌گونه موارد سالمندان را به محل اقامت بازگردانید تا با استراحت کردن آرامش یابند.

5) مشکل حرکتی سالمندان

اگر سالمند شما با ویلچر و یا واکر توانایی راه رفتن دارد باید در برنامه‌ریزی‌های خود حتماً وضعیت جسمی آن‌ها را در نظر داشته باشید. بیشتر سالمندان آهسته حرکت می‌کنند بهتر است مراعات حال آن‌ها را بکنید و برای بازدید از مکان‌هایی که زمان خاصی سرویس می‌دهند زودتر در محل حضورداشته باشید.

6) بار سالمندان را خود حمل کنید

افراد سالمند دیگر توان دوران جوانی خود را نداشته و نمی توانند به راحتی بار های خود را جابجا کنند. به همین منظور بهتر است که برای حمل ساک و لوازم سالمندان به آنها کمک کرده و برای اینکه از بروز مشکل در طی سفر جلوگیری کنید، بارهای آنها را شما حمل کنید.



تعداد بازدید از این مطلب: 845
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0


مطالب مرتبط با این پست
می توانید دیدگاه خود را بنویسید


نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه:








سلام.به وبلاگ طنین طراوت خوش آمدید. در این وبلاگ نکات نگهداری سالمندان در خانه را برای شما عزیزان شرح میدم همچنین برای ایجاد انگیزه و روحیه برای بزرگان شما نیز مطالبی جمع آوری کردم که براتون به صورت پست در وبلاگ قرار میدم، امیدوارم از نکاتی که خدمتتان آماده میشه نهایت لذت و استفاده را ببرید. دوستدار مهربانی زندگی شما در کنار بزرگان خانواده


عضو شوید


نام کاربری
رمز عبور

فراموشی رمز عبور؟

عضویت سریع

نام کاربری
رمز عبور
تکرار رمز
ایمیل
کد تصویری
براي اطلاع از آپيدت شدن وبلاگ در خبرنامه وبلاگ عضو شويد تا جديدترين مطالب به ايميل شما ارسال شود